Ziemniaki, marchew, pietruszkę, seler umyć, ugotować w skórce i ostudzić. Obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Kukurydzę i zielony groszek osączyć z zalewy. Cebule i ogórki konserwowe pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Filet z ryby oprószyć solą i pieprzem. Następnie obsypać mąką pszenną i zrumienić na oleju. Ostudzić i pokroić w dużą kostkę.
Do miski przełożyć ziemniaki, marchew, pietruszkę, seler, kukurydzę, zielony groszek, cebulę, ogórki konserwowe i jajka. Dodać majonez, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie wymieszać i przełożyć do czystej miski. Na wierzch sałatki położyć kawałki ryby i posypać kminkiem. Gotową sałatkę włożyć na około 1 godzinę do lodówki.
Smacznego.
Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.
Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.