Komentarze do przepisu:
To bardzo się cieszę :) Tutaj faktycznie nic nie siądzie, ani się nie przypali, przepis super! Sama często korzystam :)
Dorota [2024-04-15 20:07:32]
to jest smak sernika którego zawsze szukałam, robiłam go z przekonaniem że kolejna porażka, dziękuję za przepis
aga [2019-04-20 05:55:45]
Dokładnie :)
Dorota [2017-08-11 12:23:58]
Super przepis na pyszny sernik.....
Ekspresowo sie robi i rownie znika
JOANNA [2017-07-20 12:17:19]
Zrobione. Szalu nie ma
Sandra [2017-04-16 15:20:54]
Super! Gratuluję udanego sernika :)
Dorota [2016-10-11 22:11:05]
Ja robilam i byl przepyszny...super na szybko doskonaly...pozdrawiam..
KINGA [2016-10-10 22:26:51]
Zrobiony.juz sie chlodzi w lodowce super przepis
Ciacho [2016-10-01 09:41:04]
aby budyń nie zdominował smaku, zamiast niego dodać 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej, na ok. 1/2 szkl. zimnego mleka - masa jest dużo smaczniejsza - gwarantuję...
anna [2016-09-27 12:28:17]
Muszę powiedzieć że w weekend go zrobiłem wyszedł bardzo dobry polecam przepis
Piotr [2016-09-26 09:49:26]
Super przepisy robiłam już kilka razy Stefankę jabłkową była pyszna i moment zniknęła, tak było z sernikiem na herbatnikach
Lidka [2016-09-25 10:27:42]
Zwykły twaróg - może być w kostkach :)
Dorota [2016-09-19 23:22:48]
Jaki to ma być ser?
majka [2016-09-18 15:10:42]
Zrobiony,połowa zjedzona....dobry,ale jadło się lepsze...Nie było Wow......pychotka...smak zdominował budyń.....Ale do kawki super....
Ada [2016-09-18 13:42:15]
Używamy tutaj tradycyjnych budyni, czyli tych na 1/2 litra mleka. I spokojnie te 2 opakowania budyniu, wystarczą aby zagęścić nam tę serową masę. A na sam koniec ostudzone ciasto należy włożyć do lodówki na kilka godzin... i smacznego!
Dorota [2016-09-16 10:46:05]
250 ml mleka i 2 budynie? nie za mało mleka?
lili [2016-09-15 17:58:25]
A budynie na 0,5 l mleka czy na 3/4 l?Wyglada apetycznie.Uwielbiam serniki gotowane.
Jadzia Tomczak [2016-09-15 17:06:43]
Tak, na koniec ciasto wstawiamy do lodówki do ostudzenia :) Smacznego!
Dorota [2016-09-14 10:13:39]
Super przepis ale czy wstawiamy go do lodówki do ostudzenia czy nie?pozdrawiam
Emilka [2016-09-11 17:06:32]
Masę serową należy gotować na małym ogniu, tak długo aż się zagotuje (około 5-10 minut), a później do gotującej się masy wlewamy budynie i gotujemy, mieszając do momentu, aż masa zgęstnieje (około 2 minuty), a potem jeszcze 30 sekund więcej (tak dla pewności, że wszystko nam się "dobrze ugotowało", bo już pieczenia nie będzie ;) Powodzenia :)
Dorota [2016-03-20 23:52:30]
Przepis jest fajny z tym, że proszę o podanie jak długo należy ten sernik gotować ???
Krystyna [2016-03-20 11:27:49]
Dziękuję! I pewnie, po co ser ma się marnować w lodówce ;) niech zostanie smacznie wykorzystany :) Również pozdrawiam i smacznego życzę :)
Dorota [2016-01-23 00:41:49]