Białka ubić ze szczyptą soli, dodać cukier i dalej ubijać na gładką masę. Następnie dodać żółtka i jeszcze ubijać. Na koniec dodać mąkę pszenną wymieszaną z proszkiem do pieczenia i razem wymieszać. Biszkopt wylać do wysmarowanej tłuszczem prostokątnej formy o wymiarach 25 na 36 cm. Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około 25 minut w temperaturze 180 °C. Po upieczeniu ostudzić.
Dwie szklanki mleka zagotować, do pozostałego mleka wsypać budynie. Dokładnie rozmieszać i wlać do gotującego się mleka. Ugotować budyń i gorący rozłożyć na biszkopcie. Następnie rozłożyć warstwę jasnych herbatników i zostawić do ostudzenia.
Galaretkę cytrynową rozpuścić w 1 szklance gorącej wody, dokładnie rozmieszać i ostudzić. Skondensowane mleko niesłodzone ubić ze śnieżką, na koniec dodać tężejącą galaretkę cytrynową i razem zmiksować. Masę mleczną wylać na herbatniki i włożyć do lodówki na około 20 minut.
Galaretki malinowe rozpuścić w 750 ml gorącej wody i dokładnie rozmieszać. Ostudzić i tężejącą galaretkę wylać na ciasto. Całość włożyć do lodówki do schłodzenia.
Smacznego.