Przepisy Extra

Cebulowa sałatka z pieczarkami

Składniki:

3 cebule (ok. 25 dag)
30 dag pieczarek
3 jajka
4 łyżki majonezu
2 łyżki musztardy
sól
pieprz

Sposób wykonania:

Cebulę pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić w plasterki, wrzucić do wrzącej wody i gotować 10 minut. Następnie odcedzić i ostudzić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę.

Do miski przełożyć cebulę, pieczarki i jajka. Dodać majonez, musztardę i wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Schłodzić w lodówce.

Smacznego.

Dodane przez Krystyna68 w dniu
Wyraź opinię
Podobne przepisy:
Komentarze do przepisu:
Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Twój komentarz może być pierwszy.
Dodaj komentarz:
Newsletter
Progmid 2003 - 2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.