Komentarze do przepisu:
Zamiast masy białkowej można ułożyć warstwę bananów i zalać tężejacą galaretką,wypróbowane .
GABI [2009-10-11 14:38:45]
super jest to ciasto. zrobiłyśmy je dla mamy i cioci. zajadała się!!
Angela & Patrycja [2009-06-24 15:27:07]
surowe bialka- okropnosc-dla dzieci????
jadzia [2008-11-05 21:02:15]
Zrobiłam to ciasto faktycznie pychotka rodzinka się zajadała polecam!
Majka [2008-07-01 15:10:56]
Przewaznie jezeli w skladnikach na mase mamy maslo to sie zwazy,dlatego polecam zawsze maslo zastapic margaryna,np.Kasia lub Rama.Smak sie nie zmienia a masa sie nie zwazy.Pozdrawiam
Sylwia-ciasta to moj zywiol:) [2007-04-28 20:31:53]
Ciasto pychotka. Tylko masa bananowa zważyła mi się. Należy wtedy zagotować trochę margaryny i szybko wlać do kremu, ucierając jednocześnie mikserem na najwyższych obrotach. Pozdrawiam.
Elka :) [2007-02-28 21:28:36]
Bardzo dobre ciasto Polecam! Moj maż jak je zrobiłam powiedział ze jest tak pyszne że innego niż to na urodziny niechce :)
Edytka [2007-01-10 14:44:15]
ciasto pycha polecam!
babaj [2006-10-30 08:50:11]
Hej.Znam ten przepis.Ja jeszcze na masę wiśniową kładę banany w plasterkach.Po prostu pycha.
Andzia [2005-04-09 18:29:15]
Ciasto to nie ma jeszcze zdjęcia, ponieważ jest to jedn z piewszych moich przepisów, no a wtedy nie miałam jeszcze takiego sprzętu jak....aparat :) Pozdrawiam.
Dorota [2004-07-08 14:27:09]
Wydaje się być pyszne, ale dlaczego nie ma zdięcia?
EWCIA [2004-04-08 23:28:14]