Przepisy Extra

Młoda kapusta w ziołach

Składniki:

35 dag młodej białej kapusty
1 łyżka oliwy z oliwek
bazylia
oregano
majeranek
tymianek
suszony koperek
sól morska
pieprz

Sposób wykonania:

Młodą białą kapustę opłukać, osuszyć i drobno pokroić. Przełożyć do miski, dodać oliwę z oliwek i wymieszać. Następnie dodać bazylię, oregano, majeranek, tymianek, suszony koperek, sól morską i pieprz. Razem ponownie wymieszać i odstawić na około 60 minut.

Podawać jako dodatek do drugiego dania.

Smacznego.

Dodane przez Dorota w dniu
Wyraź opinię
Podobne przepisy:
Komentarze do przepisu:
Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Twój komentarz może być pierwszy.
Dodaj komentarz:
Newsletter
Progmid 2003 - 2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.