Komentarze do przepisu:
Dzięki :)
Dorota [2014-03-26 21:58:35]
Dobry pomysł - mniam :)
Dorota [2013-09-29 17:12:53]
Cieszę się, że trufelki smakowały :)
Dorota [2012-11-06 22:31:33]
cudowne!!:)
Ela [2011-01-24 19:33:10]
Zawsze gdy robię trufelki muszę ich zrobić z 4 porcji bo szybko znikają :P
PS. oprócz wiórek dodaje posiekane orzechy włoskie, laskowe i migdały to daje super smak i nadziewam trufelki orzechem laskowym lub migdałem
Pozdrawiam
Gusienka [2010-12-09 17:00:33]
Bardzo się cieszę, że te trufelki tak Wam smakują. Serdecznie pozdrawiam :)
Dorota [2010-11-02 09:36:35]
Pycha
Beata [2010-10-30 17:18:43]
bardzo dobre. wszyscy się zajadali ;)
mmm [2010-09-27 18:38:22]
Mleko ma być w proszku.
Dorota [2010-07-13 12:56:00]
A Mleko ma być w proszku czy może być płynie (normale mleko)
Justyna [2010-07-12 14:46:19]
Pyszne!
Angel [2010-06-27 15:27:55]
Mleko ma być w proszku. Powodzenia :)
Dorota [2010-04-27 11:30:37]
mleko ma być w proszku, czy trzeba je najpierw rozrobić???
lusia [2010-04-22 12:04:56]
Pyszne !!! poszły migiem !!! polecam
Pati [2010-04-13 19:45:22]
Wiecie co? Tak sobie pomyślałam może uformować kulki wsadzić do lodówki aż się odmrożą, wyjąć nabić na nóż delikatnie i zatopić w polewie czekoladowej a potem dopiero obtoczyć szybko w wiórkach? Bo jednak są przepyszne ale jakiej polewy mi brakuje ;D
MykeJ, [2010-03-02 16:29:02]
trufelki są przepyszne tylko faktycznie warto je dobrze schlodzic. Im dluzej leza w lodowce tym są lepsze :).
Elvirqa [2009-11-12 20:18:31]
Rewelciaaa . ;D . Pychaaa . No kalorii to mająa sporroo . Dlatego jak ktoś stosuje diete to nieradze robić . ;D . Ale są pychaaa . !
Animess . [2009-10-18 16:21:37]
mmmm niebo w gębie! :) I do tego szybko i łatwo :) Polecam!
maddie [2009-08-28 21:07:35]
Tak, jeżeli będzie zwykłe mleko to masa wyjdzie płynna. Zamiast mleka w proszku można dodać też cappuccino w proszku.
Dorota [2009-08-12 12:35:25]
czyli jeśli nie będzie mleka w proszku, tylko zwykłe mleko, to masa będzie nadawała się jedynie do 'jedzenia łyżeczką'?
pink_glasses [2009-08-12 11:56:19]
doskonaly przepis
sama go wykozystalam w praktyce i trufelki sa wysmienite
Aguśśś [2009-06-25 12:41:59]
dobre w smaku ale niestety wiórki nie chcą się przyklejać :(
M&P [2009-01-18 19:58:37]
Raczej musi być mleko w proszku, bo inaczej masa będzie rzadka i nie da się formować kulek.
Dorota [2008-12-22 09:39:38]
A czy mozna dodac wykłe mleko nie w proszku??
Julka [2008-12-22 09:31:21]
Jestem z zawodu piekarz\cukiernik. Deser łatwy i prosty w przygotowaniu. Smaczne , kaloryczne. Doskonaly Deser Dla Gosci :) Polecam Zabawe i przyzadzic sobie samemu.
Vector [2008-12-10 13:50:25]
o boze tam bedzie taka bomba kaloryczna ze nie wiem a propo wiorek to rozsypuje sie je na blat stolu na papier sniadaniowy i sie je optacza wtedy sie przykleja
anecza d [2008-07-31 11:31:43]
ja wlasnie zrobilam ale wiorki nie chcialy sie przyklejic.Jeszcze nie probowalam...
anita [2008-04-15 14:29:12]
ja tez mieszkam w niemczech ale sobie przyworze z polski mleko ale np.w realu mozna kupic mleko w proszku ale teraz ci niepowiem co tam na nim pisze bo juz niepamietam.
jola [2008-04-12 11:34:38]
jedzenie pycha i do tego jaki zapach przy smażeniu wiórek .
kola [2008-04-08 09:54:18]
swietny przepis:) ja czesto robie takie kuleczki z platkow owsianych tez sa pyszne ale nie kazdy moze lubic takie platki:)
Ewelka [2008-04-06 16:35:37]
Proszę spróbować zwiększyć ilość pozostałych składników. Można dodać też startą białą czekoladę. Powodzenia ;)
Dorota [2008-04-02 01:39:07]
ja mieszkam w niemczech i nie moge znalezc mleka w proszku :( czy moge go czyms zastapic?
Magdalena [2008-03-25 15:16:35]
A mnie się składniki, wg w/w proporcji, nie chciały się połączyć, wyszła sucha i sypka bryja. Może dlatego, że nie miałam pełnego mleka? Dodałam więcej masła i nutelli i dopiero wtedy mogłam uformować kulki. W smaku całkiem niezłe.
Ula [2008-03-24 12:57:52]
Pyszne .Gratuluje przepisu!!!
P.s: daj więcej przepisów
anula [2008-03-13 13:04:03]
wlasnie dzisiaj zrobilam te cudenka .pychotkaaa
ala [2008-03-07 21:04:35]