Komentarze do przepisu:
To się cieszę :)
Dorota [2016-01-08 11:15:54]
Nie wiem ale ja to robiłam mi osobiscie za bardzo nie odpowiada, choc lubię żeberka. Może dlatego ze nie przepadam z piwem. Jednak jesli ktoś lupi piwo to polecam
rr [2007-05-27 13:49:28]
Z tym piwem teoretyzujesz docent...
Nazwę to "zapach" piwa unosi się w całej okolicy, stanowczo odradzam. Pory jak najbardziej, ale też wstępnie podsmażone osobno na smalcu.
sven_h [2006-02-03 15:21:56]
Pychaaaaaaaaaaaaaaaa...ale zamiast piwa można też dodać kwasu chlebowego i kilka kromek razowego chleba:)
kasia [2005-11-25 15:24:50]
PYSZNE!!!!!!!!
Julita [2005-09-24 15:10:15]
po godzinie gotowania zeberek w piwie proponuje dodac do calej mikstury pokruszone kawalki razowca
grabulec [2005-08-28 19:26:18]
już gotowałam -pycha
mra 2002 [2005-08-26 21:55:53]
Robiłam ostatnio żeberka na piwie, tylko z cebulą. Były bardzo dobre. Sądzę, że porem z pewnością będą jeszcze lepsze.
alik [2005-06-08 08:36:26]
po co niszczyc zeberka piwem?
kot [2005-06-01 08:37:11]
Z czym podawać? Bo chyba nie z ziemniakami?
Ania [2005-04-16 09:16:42]
i dużo dużo majeranku, troche soli, pieprzu i kminku:)
~aga [2005-03-25 20:50:19]
Chopy to ino o jednym, ale faktycznie prydałoby by się ile podusić
ale żeberka to jest coś na pewno wypróbuję
slonko [2004-11-10 15:51:20]
wolę iść do baru mlecznego na ruskie-a piwo duże wypić w domu
smakosz [2004-11-03 19:25:31]
A co z przyprawami??? Jak kto chce???
mija [2004-09-30 19:01:01]
Nie szkoda tego piwa, lepiej byłoby chyba wypić podczas przygotowania posiłku :P:P
luzak [2004-06-29 18:56:22]