Komentarze do przepisu:
Witam, nooo... można spróbować. Myślę, że teraz tę margarynę zamieniłabym na trochę oleju kokosowego, ewentualnie kilka łyżek masła, żeby pasztet nie wyszedł nam za suchy. No i trzeba pamiętać, że trochę (zdrowego) tłuszczu naszemu organizmowi się przyda :)
Dorota [2016-11-30 10:38:32]
witam , a gdyby wcale nie dawać tłuszczu ? Co Wy na to ?
Kasia [2016-11-30 08:43:19]
Można użyć masła, teraz też bym tak zrobiła - a proporcje są w sam raz - proszę się przekonać :) Smacznego!
Dorota [2016-08-14 23:58:17]
Zaciekawił mnie ten przepis, ale ta margaryna? .No tak za dużo tłuszczu ;-)
ada [2016-08-14 11:49:24]
Dziękuję :) i bardzo się cieszę, że pasztet tak wszystkim zasmakował. U nas było podobnie, nikt nie zgadł, że to pasztet z selera. Pozdrawiam serdecznie :)
Dorota [2014-03-31 13:44:52]
Pasztet świetny. Żaden z gości nie rozpoznał głównego składnika :) Każdy zabrał przepis do domku. Pozdrawiam
sunia [2014-03-31 10:34:43]
Dziękuję :) Powiem, że ja miałam podobnie, gdyby mnie ktoś poczęstował tym pasztetem, nigdy bym nie wpadła na to, że on jest z selera ;) Pozdrawiam :)
Dorota [2013-12-29 20:02:44]
zrobiłam pasztet z selera.Gdybym nie wiedziała,że to seler,nigdy nie rozpoznałabym głównego składnika.Już jedna blaszka pasztetu zjedzona.Jemy bez chleba.Pychota
tessa [2012-03-06 15:07:19]
Dziękuję i pozdrawiam:)
Spes [2012-03-05 00:31:49]
Może być masło, też się nad nim zastanawiałam, ale dużo osób wcześniej wypróbowało ten przepis z margaryną Palmą, wszystko było ok, więc i ja tak samo zrobiłam. Pozdrawiam :)
Dorota [2012-03-02 14:15:00]
Tez mam ochotę go zrobić ale ta margaryna mnie odstrasza. Może masło??
Spes [2012-03-02 13:34:20]