Przepisy Extra

Sos curry do grilla

Składniki:

15 dag majonezu (około 0,6 szklanki)
4 łyżki musztardy
1 ½ łyżeczki soku z cytryny
1 łyżeczka curry
sól
pieprz czarny

Sposób wykonania:

Do miseczki przełożyć majonez, musztardę i sok z cytryny. Dodać curry, szczyptę soli i czarnego pieprzu do smaku. Całość razem wymieszać i włożyć do lodówki, aby składniki się przegryzły.

Przed podaniem do potraw z grilla wymieszać.

Smacznego.

Dodane przez w dniu
Wyraź opinię
4.6 stars based on 5 reviews Inne rodzaje

Testuj za darmo extra.smaczny.pl przez 7 dni

Duuużo więcej przepisów, bez reklam za to z informacjami o kaloriach i wartościach odżywczych
Dostęp do 7840 przepisów.
Informacje o liczbie kalorii i wartościach odżywczych przepisu oraz kalkulator kalorii dla dowolnego przepisu.
ZERO reklam, dzięki czemu strona ładuje się bardzo szybko.
Możesz dodawać własne przepisy.
Wybrane przepisy:
Sprawdź za darmo extra.smaczny.pl
7 dni bez żadnych zobowiązań
Okres testowy wymaga założenia konta z podaniem wyłącznie adresu email oraz hasła dostępu. Rejestracja na okres testowy nie zobowiązuje do wykupienia abonamentu. Adres email będzie użyty wyłącznie w celach związanych z extra.smaczny.pl. Po okresie testowym możliwa kontynuacja dostępu od 10,75 zł miesięcznie (zależnie od wybranego okresu abonamentu).
Podobne przepisy:
Przepisy EXTRA *
Przepisy oznaczone symbolem EXTRA są dostępne bez reklam, za to z tabelami wartości odżywczych.
Koszt dostępu do przepisów EXTRA wynosi od 10,75 zł miesięcznie (zależnie od wybranego okresu abonamentu).
extra.smaczny.pl możesz przetestować za darmo przez 7 dni!
Komentarze do przepisu:
Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Twój komentarz może być pierwszy.
Dodaj komentarz:
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Progmid 2003 - 2022. Wszystkie prawa zastrzeżone.